Ganilla Grace tar klivet in som dedikerad Litium-partner

 Vi ser det som ett otroligt spännande steg i vår strategi att växa som e-handelspartner i Sverige” säger Christoffer Rydberg, grundare av Ganilla Grace.

Bolaget grundades 2016 med ett fokus på e-handel. Vi insåg tidigt att marknadens behov av konsulttjänster är väldigt stort och därför har vi under 2018 tagit fram en ny affärsplan för mer aggressiv tillväxt och att vi som en del i det arbetet nu valt Litium som ny samarbetspartner.

 Det har varit en otroligt intressant och givande resa att möta och samtala med en rad olika e-handelsplattformar. När vi kom i samtal med Litium fann vi snabbt att deras tänk kring såväl teknik som partnerskap och kundrelationer stämmer överens med våra egna principer och värderingar.“ säger David Satime Wallin, grundare av Ganilla Grace.

Partnerskapet inleddes redan i April 2019 och båda parter kommer gå in med fullt engagemang. I denna satsning kommer Ganilla Grace söka anställa ett flertal .Net -utvecklare så väl som projektledare och affärsutvecklare.

 Ganilla Grace är en välkommen förstärkning till Litiums nätverk av kompetenta lösningspartners inom PIM och e-handel. De vågar utmana befintliga processer och tillför därmed nya viktiga perspektiv till våra gemensamma kundföretag. Vi ser fram emot ett långt och utvecklande samarbete med de passionerade personerna hos Ganilla Grace.” säger Sami Grahn, Partnership Manager på Litium AB.

Om Ganilla Grace

Ganilla Grace AB är en utvecklings- & integrationspartner med omfattande kompetens att anpassa din molnbaserade e-handelsplattform för dina kunders bästa upplevelse. Exempelvis arbetar Ganilla Grace med en rad intressanta företag där namn som Johnells, Chiquelle och Telefonshoppen återfinns – alla framgångsrika aktörer inom sina respektive segment. Kunderna är vanligtvis medelstora till stora bolag där man har ett par års erfarenhet av digital handel.

För mer information kontakta:

Christoffer Rydberg, Ganilla Grace AB
Mobil: +46 (0)72 200 56 94
E-post: c@ganilla.se

Om Litium

Litium AB (publ) är en molnbaserad e-handelsplattform som hjälper till att accelerera försäljningen för stora och medelstora företag inom både B2B och B2C. Lindex, Tingstad och Jollyroom är några av Litiums kunder, vilka totalt omsätter över 5 miljarder kronor årligen online. Litium agerar genom sitt partnernätverk på den nordiska marknaden och är noterat på Spotlight Stock Market i Stockholm. www.litium.se

För mer information kontakta:

Henrik Lundin, VD Litium AB
Mobil: +46 709 73 42 31
E-post: henrik.lundin@litium.com